NIKOLINA CHAKARDAKOVA – Tickets – Copernicus Center – Chicago, IL – May 18th, 2018

NIKOLINA CHAKARDAKOVA

BG VOICE & MONTWAY AUTO TRANSPORT present:

NIKOLINA CHAKARDAKOVA

Fri, May 18, 2018

Doors: 7:00 pm / Show: 8:00 pm

Copernicus Center

Chicago, IL

$20.00 - $55.00

NIKOLINA CHAKARDAKOVA
NIKOLINA CHAKARDAKOVA
Любимата народна певица Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл ще подарят на обичащите българския фолклор, българските традиции, песни и танци голям концерт в Чикаго на 18 май, петък, в залата на „Copernicus center". Събитието ще e едно от най-зрелищните, правени някога за българите в Северна Америка. Чакърдъкова ще излезе на сцената с танцов ансамбъл, а специални визуални ефекти ще пресъздават картини от Родината - старовремски къщи, цветни поля и градини.
Съорганизатор и медиен партньор на събитието е BG VOICE.
Предстоящият голям спектакъл на Николина Чакърдъкова е вид продължение на големите й концерти в България. Певицата събра над 15,000 души в три поредни вечери в зала 1 на НДК на Коледа през 2013 г., а на следващата година напълни и най-голямата зала в България "Арена Армеец". Сега е дошло време българите в Северна Америка също да видят впечатляващия спектакъл, смята народната певица. Освен в петък, 18 май, Чакърдъкова ще представи шоуто си и в Торонто, Канада, в неделя, 20 май. "Иска ми се да направим един голям български празник за хората в залата и публиката да е с главна роля в този празник", казва обичаната певица и добавя, че за нея вълнението ще е особено, защото ще пее пред имигранти, които живеят толкова далеч от Родината.
В спектакъла едни от най-популярните и обичани български песни ще зазвучат на нов глас, като във втората част на спектакъла на екраните в залата ще се изписват и текстовете на песните, така че всеки да може да си припява от душа и сърце. Огромна сцена и екрани, специални декори и много красиви костюми, 3D мапинг и ефекти ще са част от изненадите, които Николина и екипът й са подготвили.
Venue Information:
Copernicus Center
5216 W. Lawrence Ave.
Chicago, IL, 60630
http://copernicuscenter.org/upcoming-events/